Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا- معاون فني معاونت درمان وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکي گفت: همه بيمارستان هاي دولتي در استان هاي تهران، البرز، قم، قزوين، مرکزي و گيلان در پي زمين لرزه شب گذشته به حالت آماده باش درآمده اند و نيروهاي تخصصي در اين مراکز به صورت 24 ساعته مستقر هستند.

علي ماهر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ايرنا افزود: بيمارستان هاي دولتي همه استان هايي که شب گذشته در آنها زمين لرزه احساس شد، هيچ مشکلي براي خدمات رساني به مردم ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکانات و نيروهاي بيمارستاني در اين بيمارستان ها افزايش يافته و به حالت آماده باش درآمده اند.
وي ادامه داد: از شب گذشته که زمين لرزه 5.2 ريشتري در برخي استان هاي کشور احساس شد، تاکنون خوشبختانه بار مراجعه چنداني به بيمارستان ها نداشته ايم فقط يک مورد مصدوم ناشي از سقوط از بيمارستان در شهرک علوي تهران داشتيم که به بيمارستان منتقل شده و تحت مراقبت است و در کرج هم حدود 50 نفر مراجعه به بيمارستان داشتيم که بيشتر به علت ترس و اضطراب به بيمارستان مراجعه کردند و مشکل جدي به وجود نيامد.
معاون فني معاونت درمان وزارت بهداشت افزود: بهترين اقدام در شرايطي که در آن قرار داريم اين است که مردم خونسردي خود را حفظ کنند و با انتقال پيام هاي اميدبخش از افزايش اضطراب و ترس در بين يکديگر خودداري کنند و بدون توجه به شايعاتي که در فضاي مجازي يا بين مردم رواج پيدا مي کند فقط به پيام ها و اطلاعيه هايي که از سوي دستگاه هاي مسئول و رسانه هاي معتبر منتشر مي شود، توجه داشته باشند.
وي گفت: بهتر است مردم آمادگي و هوشياري خود را حفظ کنند، از استقرار در نزديکي پنجره ها و لوازم شکستني پرهيز کنند، وسايل و مواد غذايي و آب آشاميدني را در يک کيف داشته باشند و لباس گرم را در دسترس داشته باشند در صورت وقوع هر اتفاقي بدون استرس بتوانند از خانه خارج شوند و به محل هاي امن بروند.
ماهر افزود: بهتر است در اين شرايط از آسانسور کمتر استفاده شود، خانواده ها تقسيم کار داشته باشند و برخي که توانايي بيشتري دارند و جوانتر هستند مسئول مراقبت از کودکان باشند و تلاش کنند تا با صحبت و گفت و گو از استرس و نگراني کودکان و اعضاي خانواده بکاهند.
به گزارش ايرنا، زمين لرزه اي به بزرگي 5:2 ريشتر ساعت 23:27 دقيقه چهارشنبه شب تهران را لرزاند.
اين زمين لرزه که در استانهاي گيلان، البرز، قم، مرکزي و قزوين احساس شد در عمق 7 کيلومتري زمين رخ داد.
کانون اين زلزله در مرز استان تهران و البرز در 3 کيلومتري ملارد تهران هفت کيلومتري مشکين دشت استان البرز و 9 کيلومتري شهريار رخ داده است.
اين زمين لرزه در طول 50،96 و عرض 35،69 به وقوع پيوسته است.
بر اثر اين زلزله در خطوط تلفن برخي از مناطق تهران و کرج اختلال ايجاد شد و بخري مردم با نگراني به خيابانها آمدند.
در پي اين حادثه 2 نفر از هموطنان فوت کرده و 115 آسيب ديده اند.
طبق جدول آماري اعلام شده وزارت بهداشت علت مراجعه کنندگان به بيمارستان ها به خاطر ترس و اضطراب و جراحات جزئي بوده و درگذشت دو نفر هم به دليل استرس و حمله قلبي رخ داده است.
خبرنگار: افشين شاعري** انتشار: طاهره نبي اللهي
اجتمام 3063** 1823
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۱۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: دستگاه‌های خدمات‌رسان استان در پی اعلام هشدار هواشناسی به حالت آماده‌باش درآمدند.

مهدی مهرور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز از هشدار نارنجی رنگ هواشناسی برای آسمان البرز خبر داد و اظهار کرد: تمام دستگاه‌های خدمات رسان به حالت آماده‌باش در آمدند.

وی بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی در جهت مقابله با هرگونه حوادث احتمالی تاکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران خاطرنشان کرد: به منظور حفظ آمادگی و استفاده از تمام ظرفیت‌های ممکن، فراهم کردن تجهیزات و پاسخگویی سریع به حوادث، کنترل، پایش و اقدامات پیشگیرانه از جمله مواردی است که باید رعایت شود.

مهرور تصریح کرد: به منظور مقابله با جاری شدن سیل در رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی، رعد و برق، وزش باد شدید، ریزش سنگ، رانش کوه، لغزندگی و کاهش دید در جاده‌های کوهستانی یا هرگونه حادثه احتمالی، بر آماده‌باش مراکز درمانی و پایگاه‌های امدادی، شرکت‌های خدماتی (آب و فاضلاب شهری روستایی، برق، گاز، تلفن همراه, ثابت و آب منطقه‌ای تاکید کرد.

وی تاکید کرد: شهروندان از تردد در محل‌های پرخطر، اسکان، چادر زدن و توقف در حریم رودخانه‌ها، مکان‌های مرتفع و تپه‌ها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لوله‌ها، فنس‌های فلزی و پهنه‌های آبی و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز بر داشتن تجهیزات لازم و ضروری سفر از جمله لوازم گرمایشی، البسه، پتو، کمک‌های اولیه، برف پاک کن، به همراه داشتن وسایل ارتباطی تاکید کرد.

کد خبر 750861

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی برای استان‌های غربی و دامنه‌های البرز و زاگرس مرکزی | ویدئو
  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • وضعیت جاده‌ها / ترافیک سنگین در آزادراه‌های البرز
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • بندرچارک لرزید
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد